top of page

Beach Please 2024

🔥🔥🔥 Salutare, trib urban! 🙌 E timpul să ne pregătim pentru cel mai tare eveniment al verii, festivalul Beach Please! 🏖️🎉

În perioada 10-14 iulie 2024, Costinești se transformă în epicentrul distracției, unde muzica bună, vibe-ul de vară și energia pozitivă se îmbină pentru a crea o experiență de neuitat. 😎🤘

Festivalul Beach Please nu este doar un festival, este o stare de spirit. 🌞🌊 Este locul unde te poți bucura de soare, poți dansa pe ritmuri incendiare și poți cunoaște oameni noi, toate acestea într-un cadru natural de excepție. 🌴💃

Line-up-ul este, ca întotdeauna, unul de top, aducând pe scenă artiști consacrați, dar și nume noi, care cu siguranță vor face senzație. 🎤🎶 Deci, pregătiți-vă să vibrați pe cele mai tari hituri ale momentului!



Și nu uitați, la Beach Please, totul este despre a trăi momentul. Așa că lăsați grijile acasă, veniți cu zâmbetul pe buze și pregătiți-vă să faceți valuri! 🌊😁

Ne vedem acolo, trib urban! Până atunci, rămâneți cu vibe-ul! ✌️🔥



 

Intrebari Frecvente

Care este vârsta de la care pot participa la festival?

Din motive de securitate, vârsta minimă de la care poți participa la Beach, Please! 2024 este 14 ani.

Persoanele cu vârsta de 14 ani trebuie să vină însotite de un părinte sau un tutore legal. În cazul în care ai între 15 și 18 ani, este nevoie să prezinți la intrarea în festival și o declarație pe proprie răspundere semnată de părinte / reprezentant legal.


Ce acte să iau cu mine la festival?

Pentru a face check-in-ul în festival, trebuie să ai un bilet valid, a cărui date să coreleze cu cele dintr-un act legal valabil (carte de identitate, pașaport sau permis de conducere). Actul trebuie prezentat în original, împreună cu biletul.

Pentru minori este nevoie și de o declarație pe proprie răspundere, semnată de un reprezentant legal.


Pot schimba numele de pe bilet?

Toate biletele Beach, Please! 2024 sunt nominale și netransmisibile. Conform politicii festivalului, menționată la momentul achiziției pe site și agreată de cumpărător, garantăm accesul la eveniment doar persoanelor a căror date personale coincid cu cele de pe biletul prezentat.


Sunt valide invitațiile nenominale cumpărate de la terți?

Beach, Please! are o politică internă strictă legată de modul de a oferi invitații către parteneri și colaboratori. Nu am oferit încă invitații nenominale pentru această ediție, iar toate anunțurile de pe rețelele de socializare și site-urile de comerț care promit vânzarea acestui tip de bilete sunt înșelătoare.


 

Introducing Beach, Please! Camping 

Trăiește cea mai pură experiență de festival în camping-ul Beach, Please!

Anul acesta, vom avea pentru prima dată o zonă oficială de camping, unde participanții vor putea să creeze amintiri de neuitat, fără griji legate de siguranță sau drumul până la festival.

Zona va beneficia de toate condițiile de securitate, igienă și accesibilitate, printre care: 

  • Pază pe toată durata evenimentului;

  • Supraveghere video;

  • Dușuri și grupuri sanitare;

  • Baruri și zone de divertisment;

  • Intrare pe baza brățării de camping;

  • Acces rapid către festival.

Pentru a fi parte din experiența de camping Beach, Please! ai nevoie de un bilet de camping și unul dintre abonamentele de 5 zile din oferta noastră. 

Un bilet de camping oferă acces unei singure persoane, care poate să-și amplaseze cortul în perimetrul amenajat și să utilizeze resursele oferite. Două sau mai multe persoane pot împărți un cort doar dacă dispun de biletele de camping și abonamentele la festival. 

Busses

Nu ai găsit încă o cazare pe placul tău? Extinde aria de căutare și vino la festival cu autobuzele Beach, Please!

În fiecare an am oferit publicului cazat în stațiuni apropiate opțiunea de a ajunge la festival cu autobuzul, dar pentru această ediție vom conecta și mai bine zona de festival cu împrejurimile. 

Am suplimentat numărul de autobuze, frecvența lor și orarul. Vor trece prin următoarele stațiuni:

  • Mangalia

  • Saturn

  • Venus

  • Cap Aurora

  • Neptun

  • Olimp

  • Costinești

  • Eforie Sud

  • Eforie Nord

  • Constanța

Biletele se vor achiziționa direct din autobuz, iar tarifele, orarul și stațiile exacte vor fi anunțate în apropierea festivalului. 

Mai multe detalii aici.

8 views

Comments


bottom of page